Dobrý skutek?

Dobrý skutek?

Anotace: K tomu snad není co dodat :-)

Prší na tvé ruce,tvář i nohy
drobné kapičky jeho krve
a pak rychle tuhnou v drahokamy
dírou v hrudi po střelné ráně.

Komu to však nestačí,
tahle hra na věčné peklo,
smrt mu snad vše ulehčí,
snad pochopí, že už se
se vším seklo.

Nikde nekončí láska
co krásou ohně a chladem vody
jako větve stromu praská,
tak nějak volně i s pomocí kletby.

V očích jeho dcer a dívek,
pohasla naděje, když jsi utek,
vše shořelo jak tenký svitek.
Byl to ale dobrý skutek?
Autor drapyna, 10.12.2010
Přečteno 249x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí