Má osobní zbytečnost

Má osobní zbytečnost

Anotace: -básnička pro radost-

Proč doufat, nikdy se nesplní,
vlastní sny ztrácet,
zůstávat poslední,
k minulosti se vracet.

Mám na sebe vztek.

Ve vlastních výčitkách,
potichu umírat,
v ledových krách,
učím se zamrzat.

Chybí mi dotek.

Probudit se sám,
a cítit bolest,
už sílu nemám,
snášet svůj trest.

Postrádám tváře.

Je to moc dlouho,
už nechci vstát,
kde jsi má touho,
jak se mám smát?

Zklamáni na povrch vře.

Láska se mi snad ze srdce ztrácí,
nedivím se, kdo by dnes o to stál,
se mnou být se asi moc nevyplácí,
každý, kdo mě víc pozná mě pošle dál.

Už nikoho kouzelně nepolíbím.

Ten zbytek nevinnosti,
už nikomu nedám,
že z viny a bolesti,
budu vždy sám.

Jen dokud se nezblázním.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 12.12.2010
Přečteno 350x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, A. V. Nýmand, drsnosrstej kokršpaněl, dream in emptiness, Niky88, Psavec, CULIKATÁ, Radek.oslov.Šafárik, Dev_LATea_princess, Jiná
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je nádherná... jen "nečekaně" strašně smutná..:( ale líbí se mi...

12.12.2010 11:32:00 | Dev_LATea_princess

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí