Klavír

Klavír

Anotace: věnování: Pro nejdražší Aničku..

Klavíru struny jsi vytrhl,
noty štěstí sjim vzal zas.
melodii písní si zavrhl,
utnuls ten hlas.
...Vzpomeneš na mě až uplyne čas?

Prach ze mě v rakvi leží,
a fénix slzami ho křísí.
Raněný zvedá se stěží,
ostří se krví třísní.
Bolest. Ticho. Sněží.
Toulavost holubice z věží.

Chodníky žalem se plní
jak ron řek chladných
do listů ze stromů spadlých.
Zapoměls nebo si vzpomeneš zas?
..jak dlouho se láskou marnit dá čas..

A zbyt jen to listí a lysé stromy,
takhle jsi to chtěl..
Opadly všechny postupně samy
a naposled pod bolestí ses chvěl,
zbyla jen 'hromada mrtvých těl'..
Autor Live to fight, 03.01.2011
Přečteno 352x
Tipy 14
Poslední tipující: Back to Blackness, divoska_jaja, strašidýlko-střapatý, Iz, blue, Gabrielle, Svatule, mida, CULIKATÁ, synanceia
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

sjim? :)

01.02.2011 00:47:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí