Kde jsi?

Kde jsi?

Anotace: Další porce depresiv z mé dílny. Užívejte jen dle lékařského předpisu.

Sbírka: Spalující Večer

Píseň tichá se hlavou nese,
v koutě se lidská troska třese,
tempo pomalé a hluboké tóny,
a jako doprovod kostelní zvony,
píseň pochmurná, co hodně děsí,
pohrdat sebou, pohrdat všemi,
skrývat se, unikat, hnusí se mi,
přijď prosím, lásko, lásko, kde jsi?

V očích slzy, však srdce ze skály,
bolesti zmizely, již vyprchaly.
Nadevší pochybnost zábrany mizí,
bytost jenž zůstala je zcela cizí,
Vše co zbylo jsou vzteky a běsy,
zbytek vzdoru se drží v duši,
troska modlí se, čeká a tuší,
přijď prosím, naděje, naděje, kde jsi?

Úsměv je falešný, víra se ztratila,
vzdor již vymizel, beznaděj zvítězila,
vůle se rozpadla, egoismus přežil,
sebeklam vymizel jako krev ze žil.
Srdce se nehýbe, tělo již nedýchá,
hudba se ztrácí, pomalu utichá,
Decrescendem usychá jak v knize vřesy,
přijď prosím konci můj, konci můj, kde jsi?
Autor Trystan ap Tallwch, 05.01.2011
Přečteno 370x
Tipy 5
Poslední tipující: j.i.ř.í.k, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc dobrá

06.01.2011 09:33:00 | Skalsky Pavel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí