Svíčka

Svíčka

Anotace: najdi své světlo života...

Svíce-z tuku a slz
myšlenkou protkaná,
co hlavou potkana
prochází skrz

Její zatuchlá vůně omračuje oči,
sytí mozek iluzí a snahou,
odhaluje pravdu tolik drahou
a v poháru namísto vína - krůpěj moči

Při plameni záchvětu slyšet řinkot kostí,
to bohulibý marný hlas-
kde na místo knotu šedý vlas,
jež plane mrazem na předměstí

Tato svíčka u mé lože-
straší, hlídá ďábla,ach můj Bože!
Autor Désolé, 07.01.2011
Přečteno 263x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí