Mlhovina

Mlhovina

Anotace: školní blbost část III.

Sbírka: básničky

Co skrývám za vrstvou očních stínů?
Snad nic,snad mlhovinu...
Proč ústa tají,
co srdce říci chce?
Tady to znají,
na konci ulice.
Postávám tu každý den,
přemítám si svůj sen.
Sen o životu plném radosti,
ne o tom,že tě někdo vykostí...
Žiletka, nůžky, nůž,
do ruky nebrat už.
radši papír, tužku,nápad.
Kurva,někam zapad.
Najít ho v hlavě,
těžký cíl.
To je to právě,¨
to nikdo netušil.
Takže zase už,
beru do ruky nůž.
Zase krveprolití,
nikdo se mě neštítí?
Copak jsem člověk,
to snad ne,
jde-li o věk,
tak to tak dopadne.
Jsem jen přelud,
jsem jen stín.
Zatoulaný žalud,
osamělý klín.
Autor H.e.ll., 08.01.2011
Přečteno 293x
Tipy 4
Poslední tipující: Dameira, 4LJFilip, Pižla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbila se mi první půlka.

03.12.2012 11:34:06 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí