pukající srdce

pukající srdce

Anotace: ten hrozný tíživý pocit

Najednou ten strašný tíživý pocit,
svět se mi před očima začíná točit.
Tupá bolest tu je,
cítím jak celé mé tělo na ní reaguje.
Síly ubývají mi,
proto už ležím na zemi.
Někdo sklání se nade mnou,
to nelze přehlédnout.
Víčka těžknou čím dál víc,
je ořád těžší a těžší je otevřít.
Někdo ruku drží ve své,
já se držím jen pomocí své vůle.
Tak z posledních sil jak říkáme,
to nic jen srdce mé puká mi.
Autor Haniik, 12.01.2011
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí