U skládky..

U skládky..

Anotace: .. básnil

Daleko, stejně blízko
prý vesmír se rozpíná
smogem snů létám nízko
nic mi nepřipomíná

co by za zmínku stálo
pí na něm není jiné
s nímž kruh, fenomén - halo
kolem něj svítí líně

mlčením řeknu více
z toho, co vidím, sen ať
- vesmír dle popelnice
je teď smetí - má závrať

odhozen na hromadě
v páchnoucím kontejneru
to co ne uvnitř, v blátě
válí se snů plenéru

klouže čas, vítr žádný
nerozfouká dým skládky
doutná dál, ptá se vrátný
zda-li mezi odpadky

hledám, to co jsem ztratil
prý takovejch tu bylo
vesmír, jenž se zbachratil
bouchl, z hvězd nic nezbylo

než prach, s nímž jsem se (s)loučil
nashledanou, snad příště
vesmír nevalně skončil
pryč s básní.. na smetiště
Autor Petbab, 13.01.2011
Přečteno 276x
Tipy 18
Poslední tipující: Lota, Psavec, PIPSQUEAK, Jiná, Gabrielle, Já sám, modrá..., labuť, Květka Š., Kapka, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

S básenkou určitě sem k nám :o)

13.01.2011 09:27:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí