- - -

- - -

Anotace: Raději báseň beze jména, nezaslouží si jméno.

Ó krvácející duše
promšelý živote zkázy
vystřel šíp z kuše
nechť srazí hlavy

Divoká přírodo boží
dopřej prosím klidu
ať hlavu složí
k poznání míru

Kapka krve se potácí
po mém nahém těle
zpátky se nevrací
vypadám skvěle

Osude můj osude
co mě ještě čeká
Lepší to už nebude
smrt ti jenom smeká
Autor Já sám, 23.01.2011
Přečteno 291x
Tipy 4
Poslední tipující: Anjesis, jethullfan, Maro Deives
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí