Domestikovaný

Domestikovaný

Anotace: ..

Jako první domestifikovaný vlk si připadám
v záři reflektorů polhcen,
obstoupen davem,přesto sám,
v mdlobách temných uvadám

Jako vítr duji nad mořem
kde škod a prospěchu neznají,
ztrácím se kormoránům z očí,
topím se a tonu potají

Jako supernova vyhaslá, co na nebi trčí,
bez záře,bez svitu,
tak i já pohroužen v slzách
choulím se do svého úkrytu

Jako poslední svobodný vlk,
co na prériích vyje,
uniká před světem do Tvého klína,
kde doufá, že se skryje

Ty však odcházíš,
jsi vzduch-
prázdnota.
Jsi poslední naděje
co hasla-
nejsem

Jako domestikovaný člověk
duji tichou prázdnotu,
oceán výtvorem mých stok
utápí vyhaslý kráter mého srdce
Autor Désolé, 27.01.2011
Přečteno 330x
Tipy 10
Poslední tipující: la loba, Anjesis, Desir-ka, CULIKATÁ, Lamorte
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí