A BŮH STÁL.......

A BŮH STÁL.......

Anotace: ////////////////////////////////////////////////////////

Na podstavci ubytého světa
tvořeného k nedokonalosti
místo pro život
zapáchající smetím

při pohledu každodenním
hledání slov
pro válku a nenávist
vše je připraveno

za touhou utisknutou
další ukazující obrazy
plamenů tančících na spáleništi

zmizelé zákony vesmíru
v mlze vlastních citů
vydali se na cestu

hledajíce boha lásku a klid
rozum i srdce a
ospravedlnění vlastních činů

cítíš jejich myšlenky
nevíru a strach
před vlastními chybami
zbledl jsi a znehybněl

když zatočili doprava
ty objímajíce stromy a
vše živé
jsi stál nalevo......
Autor HAIR, 29.01.2011
Přečteno 389x
Tipy 13
Poslední tipující: hatlapatla, Kristine Clary-Aldringen, Matsuyama Tatsuko-chan, šuměnka, kejtyyy, Kapka, Romana Šamanka Ladyloba, zenge
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST - prostě úžasné...
mimochodem, nalevo je špatně, nebo dobře? Ono je občas fajn stát tam, kde nikdo nechodí, i kdyby to byli sami bohové, ne?...

15.04.2011 17:14:00 | Matsuyama Tatsuko-chan

a já levitovala Ti nad hlavou
chladím Tvé spánky dechem svým
do Tvého srdce nahlížím
tak přijmi chvilku něhu houpavou...

je n.á.d.h.e.r.n.á!!

02.02.2011 15:10:00 | šuměnka

ST... i ten se mi zdá málo =o) Krásné

30.01.2011 14:08:00 | kejtyyy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí