Zničená panenka

Zničená panenka

Anotace: všekaz

Musel jsi jí ublížit,
víš, jak moc to bolí.
Nechals opět zatížit,
její oči solí.

Proč jsi jí zas odhodil,
máš ,co jsi chtěl- zabít.
Nemoc lásky přechodil,
přestala tě bavit.

Nevyrostls z dětských her,
stal se z tebe sabotér.

Utrhls jí oči,
bez výrazu, není smutná.
Kdo teď tváře smočí?
..ta už slzy neochutná..

Na čele má vrásky,
v základech se otřásá.
Ustříhls i vlásky,
panenka je bezvlasá.

Zašils ústa, brány dechu.
Mluvit dál už nemůže.
Čím poprosí o útěchu?
Bez slz- krve kaluže..

A k završení trpkosti,
svlékl šat a roztrhal.
Bez soucitu, lítosti,
čas jsi zřejmě nemrhal.

Ležím v koutě, tiše pláču,
S láskou,
tvoje Panenka.

Jediné co ničí mě tu,
na tebe je vzpomínka...
Autor Live to fight, 03.02.2011
Přečteno 439x
Tipy 21
Poslední tipující: divoska_jaja, teď už nikdo, wigi.sama, Anjesis, Holka z davu, Trystan ap Tallwch, Danga, la loba, CULIKATÁ, strašidýlko-střapatý, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Klobouk dolů, prima myšlenka a moc dobrá báseň..

10.02.2011 10:42:00 | wigi.sama

Nádherně napsané, krásně procítěné

06.02.2011 23:04:00 | Anjesis

Moc bolavý :(, ale úžasný!

05.02.2011 14:28:00 | Holka z davu

Krásně napsané.Neboj taky na něj dojde!

04.02.2011 16:30:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí