Spleen

Spleen

Anotace: ..

Nebe celé modré bylo,
kraj v temnotě celý byl.

Tělo pusté z hrobu čnělo,
vojsko Jeho v zbroji sil.

Vinu věku splatit táhnou,
vyrvat lidem z rukou svět.

Brzy však téže branou
vidíš je prchat zpět.

Tváře pusté, v ruce džin,
srdce moje v spleti chvil-

pustý koráb, v moři splín-
samoten jsem tady zbyl!
Autor Désolé, 10.02.2011
Přečteno 271x
Tipy 5
Poslední tipující: la loba, Sladkalu, Darkness
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no snaha

06.03.2011 09:37:00 | Désolé

splýn? jako baudelaire?

28.02.2011 14:03:00 | Lamorte

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí