můj kolotoč smutku

můj kolotoč smutku

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=35Zqf-dqziw

V hlavě toho mám mnoho,
a slz plné oko.
když pípne skype zaraduju se,
po chvilce slzy se vrací zase.
z důvodu mě neznámého,
a bohužel mě i neočekávaného.
nevím kdy zase udeří,
a mé bolavé rány zotevírají.
Autor katkabloom, 12.02.2011
Přečteno 428x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí