Na pokraji

Na pokraji

Anotace: zhroucení....

Na kraji propasti hledím dolů
Mohli jsme na chvíli býti jen spolu
Však osud jinak tomu chtěl
Tys bez úsměvu odešel
Na rtu mám úsměv smutný
Jen se ptám, bylo to nutný?
Kolikrát ještě na pokraji
Kdy už mi sny jen neroztají
Jako vločka sněhová
Kdo tvůj úsměv pro mě zachová
Chvíli tak, chvíli onak zase
Plácám se v prostoru a čase
Nevím co dál, nevím jak jít
Když s tebou, bez tebe neumím být
Autor Moniska, 21.02.2011
Přečteno 285x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí