Gelotina

Gelotina

Anotace: To se zkrátka stává

Hořká slza ze rtu padá
láska jako květ uvadá
Horké srdce bije dutě
prázdné ruce vyzřít krutě.

Když gilotina k zemi padá

Její ostří blíž se plíží
oko jasné nedohlíží
Však srdce její hloubku cítí
dál jen na půl může býti.

Když gilotina k zemi spadla

Rázem se z hradu troska stává
temná mysl pozůstává
Planoucí oheň šťastně hořící
vícekrát nespatřen duší trpící.

Gilotina dílo zkázy dokonala
Autor Ufonečka, 23.02.2011
Přečteno 528x
Tipy 2
Poslední tipující: januve
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí