Už zase sněží

Už zase sněží

Anotace: Možná z tejdle básničky nebude uplně jasný,co tim chci říct..A nebo právě naopak uplně nadsvětlo jasný? Nevím,jen žiju..A život je krásný!

Zase sněží!
Zas mě to užírá?
Ten čas potom tak strašně rychle běží..
Běží rychleji než gepardí nohy.
A co já?
Už k tomu mám asi od mala vlohy!

Mládež v ulicích chodníky solí,
dokonce i já..
A vážně to bolí!!

Všechno je zatim jen začátek zimy,
kdo jsou Ti, co jsou toho vini?
Viníka hledám především ve svojí slabosti,
v nudě a dětinský blbosti!

Vzpomínám...
Už je to nějakej rok zpátky,
první cigereta,
co ke sněhu byla jen předními vrátky..

Teď jen hledat kde vrátka k východu stojí,
je nás asi dost,co hledaj a vážně se bojí!
Kde je mám hledat?
V hlavě? V pomici lidí?
Ne,to ne,sem z těch,
co za tudle slabost se..VÁŽNĚ STYDÍ!

NE!
Vždyť já nejsem přeci uplně na dnu,
chytim se šance dřív,
než na hubu padnu!
Autor Efextwinecz, 23.02.2011
Přečteno 281x
Tipy 2
Poslední tipující: Mareritt
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

myslím, že ve čtvrté strofě se všechno vyjasní...

28.02.2011 12:22:00 | Mareritt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí