Pomněnka

Pomněnka

Anotace: ..............

v záři luny jsi bledou pomněnkou
vědomí tvé se nechalo zlákat
raněna na duši pouhou svou myšlenkou
jsi beznaděj v přítmí, já slyším tě plakat

hledáš důvod v záplavě otazníků
proč zrovna k tobě život zády se točí
dlaně studené namísto kapesníku
slzy kanou dolu z tvých očí

smývají poslední zbytky odvahy
pak tiše v dekoltu zmizí
koleny prohýbáš linii podlahy
v pokoji který zdá se ti cizí

chtěla bys křičet do všech stran
pěstmi zdi na prach rozdrtit
rozfoukat černou tmu jak peří vran
v prázdnotu vesmíru nechat se pohltit

v rohu jsi schoulená, zbavená sil
slabá a zoufalá v pavoučí síti
se smutkem usínáš, on v tebe se vpil
má pomněnko bledá, mé půlnoční kvítí....
Autor James Libustka, 24.02.2011
Přečteno 390x
Tipy 43
Poslední tipující: mkinka, Jenda P., voslík, rry-cussete, ZILA78, zenge, Jiná, danaska, la loba, Dota Slunská, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

úžasná...

27.02.2011 19:28:00 | rry-cussete

St krásné...

25.02.2011 10:10:00 | la loba

líbí se mi ta perspektiva s koleny...!

25.02.2011 08:57:00 | Dota Slunská

rozfoukej černý stín
pusť slunce do těla
aby zas zazněla
árie labutí...

25.02.2011 08:52:00 | šuměnka

Moc, moc krásné!!St jako hrom:-)

24.02.2011 22:51:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí