Stíny ticha

Stíny ticha

Stíny ticha
proplouvají pod dveřmi
a mísí se s dýmem příměří.
Z ticha rozpláče se nešťastník
nad ztrátou vzpomínky,
když se sešeří.

Bodne ho u srdce
při vzpomínce radosti,
jež zbyla ze sebevrahovy propasti.

Z níž skočil,
z níž se skláněl
a shlížel na místo dopadu.

Kam skočil
poté, co složil
svou poslední baladu.

Ve stínech ticha,
co značí vzpomínku nešťastné smrti.
Autor Philosophic Theory, 06.03.2011
Přečteno 392x
Tipy 5
Poslední tipující: Samantha Graham, Neldor, Niky88, Dragita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí