smutek

smutek

Anotace: ***

Chvilka štestí vyprchala, na smutek se cestou dala. Srdce, ktere bylo před chvili štastné, ted odchazí a zustava smutné. Při setkani radost neskrývá, při odjezdu smutné dál býva. Smutnější je čím dál víc, ke štěstí potrebuje klíč.

Radost přichází po chvili odchází.
Ti,kteří se usmívají. Radost neskrývají. Težko smutek zahanějí. Když radost poblíž není.

Tváře protáhlé smutkem. Mysli si, že to zaženou nějakým dobrým skutkem. Skutek udělají, na tváři objeví se radost. Po chvílli jich to přejde, objeví se marnost.

Řeknou si - k čemu mi to je, když tvář mám jak mumie.
Úsměv nevytvořím, smutek prožívám. Zda-li pak než umřu zaspívám.

Mrtvý vypadají pořád stejně, tak jak žili. Úsměvy na rozdávání jim nezbyli.
Autor KEBONITAA, 15.03.2011
Přečteno 285x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Trystan ap Tallwch, Marcone
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí