Chlad

Chlad

Anotace: o hořkosti člověka,kterého zklamali Ti nejbližší...

Chlad

Co mne čeká a nemine?
snad bolest už konečně pomine,
snad uchopím štěstí pevně
do svých rukou,
snad pocítím slast vítězství
se zárukou

Možná se dotknu nebes
a řeknu si,
že jsem to dokázala,
vždy jsem stála pevně na zemi,
však teď sem se všem ukázala

Už nikdo smát se nebude,
už nikdo nezraní mou duši,
odpuštění pro nikoho nebude,
když přiblížíš se,
srdce se mi rychle nerozbuší

Už nebudu naivní a důvěřivá
jako husa,
teď budu chladná jako led
a nedojme mne pusa

V srdci sem měla hodně lásky,
však s tím je navždy konec,
dobrotě a důvěře zazvonil
už zvonec
Autor Andrea de Taverne, 30.01.2006
Přečteno 415x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Škoda, že tě to tak zničilo...80%

30.01.2006 07:40:00 | Muad Dib

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí