Můj svět

Můj svět

Anotace: Jen nerozeznám ten vnější od vnitřního..

Můj svět -
- tak sarkasticky ironický.
Poměrně šťastný, idylický.
Pro mě skutečný, upřímný.
Plný hříchu, a přesto nevinný.
Krutý, černobílý.
Cynický, trochu lítostivý.
Vůči realitě pomstychtivý.

Vcelku pesimistický.
Kousky realistický
a plný extrému.
Svět,
v němž nepadám do problémů.

Zvláštní a tajemný.
Smutně dojemný,
plný nepochopení a strachu.
Svět,
co je pevný i blízký krachu.

Svět bez lásky a naděje.
Se lží, že se nic neděje.
Svět bez ráje.
Místo, kde se nehraje
na dobro a zlo.

Jen TADY
se necítím cizí.
Vím,
asi se nacházím v krizi,
kdy je ohrožen i můj nepochopitelný svět.
Škoda, že se nelze vrátit zpět.
Autor bird225, 25.03.2011
Přečteno 318x
Tipy 7
Poslední tipující: Charibeja, Gabrielle, Marcone, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zvláštní a tajemný.
Smutně dojemný,
plný nepochopení a strachu.
Svět,
co je pevný i blízký krachu.

Tohle se mi moooooc líbí!!!
S.T.

25.03.2011 15:32:00 | Marcone

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí