Láska až za hrob

Láska až za hrob

Anotace: ***

Já nemohu zapomenout.
Nemohu se s tím smířit.
To mrtvé tělo, musím ho vkřisit.
Nemohu se dívat jak nechutně hnije.
To její srdce, chi ať zas bije.

Potřebuji s ní být, to srdce musí žít.
Potřebuji s ní žít ať má se co dít.

Nikomu tě nedám, ty nadále budeš má.
Mrtvá či živá, Pan Bůh mi tě dá.
Ať mi tě znovu vratí než se tá zář ztratí.
Potřebuji tě zpátky ať si mám ským hrati.
Potřebuji tě celou, potřebuji tvé rty.
Potřebuji je strašně ať políbi ty mí.

Celou dobu se modlím, panu Marii prosím.
Celou dobu tebe, tebe jen v srdci nosím.
Miluji tě strašně, miluji tě celou.
Vraždil bych i z vášně, když mi tě berou.

Dny bez tebe jsou jako hruď bez srdce.
Chtěl bych být zpátky s tebou a držet tě za ruce.
Chtěl bych se stebou dívat na západ slunce a stebou uléhat.
Chtěl bych tě objímat a něžně tě milovat.

Dívam se na obraz. Jeden z tvých děl.
Dívám se na tebe, obraz co sem tolik chtěl.
V tvých očích, vidím tu tvoji jískru zářivou.
Podobnou, když to mezi náma jiskřilo a tys byla mou.

Ještě mnohem víc mi s toho schází.
V mém srdci mnoho smutku se nachází.
Vydám se stejnou cestou co ses vydala ty.
Opět budeme šťastní, budeme zas jenom my.
Autor KEBONITAA, 11.04.2011
Přečteno 293x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smutné, tohle už imho není láska, ale lpění ...
přeji ať to prebolí
ať rána v zkrášlujicí jizvu se zahojí

11.04.2011 15:46:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí