Diagnosa

Diagnosa

Anotace: proč nesepsat něco z oboru kde, tento děj děje se často ....Dg.: exitus láskolis...

sevřené komory a dupot bez dechu
střídavé barvy v hlas chirurgického plechu
snížená hyperbola ve rtuťovém sloupku
stav který nás uzavírá...

hluboké sny kolem padlých těl
ten pocit těch bizardních střel z děl
život oživit prášky? zbytečná iluze
nejvhodnější je adrenalin a infuze..

sevřený hrudník láme nám žebra
oživení člověka? nula ku jedna
záchrana stavu při krátkém komatu
umí jen láska- pátrající po hmatu...

..při zpětné reakci a známek šoku
postačí teplíčko po našem boku
přístroje pípají a křivka se nemění
zůstává rovná - už se nic nezmění...

pulsace na krku nejeví známky
všechno to vypadá na srdeční šrámky
zůstane jizva po odchodu ze světa
zástava života - to je hnusná věta....
Autor Vojtá, 18.04.2011
Přečteno 291x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-((Brrr.Ale dobře napsané.

18.04.2011 15:41:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí