Výkřik do tmy vol. 2

Výkřik do tmy vol. 2

Anotace: Tiše řvu němým hlasem, snad někdo odpoví mi časem.

Poslední prý umírá naděje?
To ano, pokud ještě zbyla!
Život, jako fejeton bez děje,
jak k smíchu jsou tyhle díla.

Když nevíš komu se svěřit,
ba co víc, komu můžeš věřit.
Když udělal jsi chybu, a nyní,
kvůli ni všichni Tvé jméno špiní.

Oni čekali na bič a já jim ho vskutku dal,
nevěřícně jsem tam celý nahý, smuten stál.
Čekali na záminku pro svůj sprostý výpad,
já jim jí dal, jsem to ale ztracený případ.

Šlápl jsem vedle, potom ovšem znova,
jak zbytečná jsou všechny moudrá slova.
Teď dlím v samotě a vše už jen přemítám,
nit mi utekla, dějovou linku už nechytám.

...ó, jak prázdná jsou slova, jak prázdný jsem já...
Autor Gogsa, 19.04.2011
Přečteno 281x
Tipy 9
Poslední tipující: Gabrielle, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, NikitaNikaT., synanceia
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snad někdo ano a snad vlídně,
by každé ráno nebylo bídně.

19.04.2011 21:56:00 | synanceia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí