Místo věčného spánku

Místo věčného spánku

Anotace: báseň o ztrátě těch nejbližších...

Místo věčného spánku

Místo, kde leží spousta duší,
nám vždy rychle srdce rozbuší,
když vkročíme na místo věčného spánku,
nevnímáme víc,než chlad lehkého vánku

S těžkým srdcem jdeme tam,
kde leží přítel,manžel,
syn či matka,
rána v srdci nám zůstane
navždy zkrátka

Už není s námi blízký člověk,
však neseme mu květiny z úcty,
i když jich má třeba tucty

Srdce nás bolí při pouhé
vzpomínce na onu bytost,
přepadne nás pláč
a hluboká lítost

Odcházíme se smutkem,
však vždy se vracíme zpět,
vždyť Ti, co jsme měli rádi,
byli celý náš svět
Autor Andrea de Taverne, 03.02.2006
Přečteno 384x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

smutné, krásné... 100!

03.04.2006 10:10:00 | Inies

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí