Dům z karet

Dům z karet

Jako plachta ve větru
vlaješ si životem,
ve vlněném svetru
vesele za plotem.

Problémy nemaje,
navíc celý hoříc,
až ten sníh roztaje,
muset se oblíct.

Domeček z karet,
padá jak chmýří,
základy jsem zamet
příliš jsem hýřil.

Do sebe ponořen
v přetěžké chvíli,
dumaje nad nožem
sbírám teď síly.

Přes další nezdary
slunce dál svítí,
sebrat své karty,
a dále jíti.

Jde to vůbec ještě?
tenký vlásek života,
utnou náhle kleště,
ztrácí se jistota.
Autor Richard LaFontaine, 19.05.2011
Přečteno 455x
Tipy 2
Poslední tipující: januve, Danga
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí