Spěch

Spěch

Pospíchej,
utíkej!
Dělej,
nemáme čas!

Co si chtěl?
Povídej!
Pospíchám zas!

Už musím končit,
musím běžet!

Má tohle cenu?
Trápit se a hnát se vpřed?
To jen já se nikam neženu?
Nemusím mít všechno hned.

Nechápu, nač ten spěch,
vše má svůj čas,
stresy a deprese,
uženou nás...
Autor Richard LaFontaine, 19.05.2011
Přečteno 295x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, januve, Danga
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí