Alkoholy

Alkoholy

Anotace: Svět jménem Alkoholy

Rájem je svět Alkoholy
plné stoly hory doly
chceš tam vstoupit?
každý chce přece
Tak neváhej lahvinku koupit
a tul se k dece

Krásný je svět Alkoholy
slibuje ti hory doly
připrav své tělo
neboj se brány
jsme tam přece všichni zváni
i ten komu rozum brání


Báječný je svět Alkoholy
stačí jenom dva, tři moly
odvaž se k činu
nic ti nebrání
pryč je i obvyklý tlak skrání
zde nepocítíš vinu

Jak Edén je svět Alkoholy
snesou se zde i opačné póly
udělej co chceš
svět je ti malý
jak dlouho ještě budeš mladý?
zde ani sám sobě nezalžeš

Lepší života jsou Alkoholy?
pro někoho horší než mory
tělo slábne
duch v něm taky
to co dřív chtělo snášet mraky
zmizelo ve flašce od vodky
Autor Amazonka', 21.05.2011
Přečteno 261x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Apolinnaire to měl lepší ...

21.05.2011 22:34:00 | inhalium

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí