Pro Úner

Pro Úner

Anotace: pro tu jedinou...(3/6/2011)

Ten pocit...

Když se ti v žilách rozlije
rudé víno
najednou cítíš
že je něco víc

Bohové kteří si tě žádají
takovou
jaká jsi

Nesmělá jako drobný střízlík
jenž usedavě pláče
ve větvích plané růže

K večeru svůdná
s pohledem černočerné kočky
jíž teskně hladím
spící v klíně

Dokázala jsi okouzlit
jediným slovem
úsměvem mony lisy
desítky stovky mužů

Proč jsi mi odešla?
Autor Kristine Clary-Aldringen, 04.06.2011
Přečteno 210x
Tipy 11
Poslední tipující: Maryje..., el viento, Šepot ve větru, Niky88, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí