EMO

EMO

Anotace: :o))

krev ztéká mi po paži,
podlahu zbarvit se snaží,
Krev, ta tmavá...červená,
jen ta se pravdě vyrovná.

od hříchů osvobodí mě,
ať už vnitřně či vně.
úleva se dostaví,
hned jak mne smrt proslaví
Autor Antikrist, 06.06.2011
Přečteno 332x
Tipy 3
Poslední tipující: Cizí neštěstí, tato22, emo.vila
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí