Síla

Síla

Anotace: zamyšlení se nad svým životem.

Sbírka: Moje básničky

http://www.youtube.com/watch?v=VA770wpLX-Q

Zničená ve svém malem pokoji sedím,
a cítím se jako v téhle písni.
A co dělám no přece do té své žluté zdi hledím,
a říkám si duše uhasni.

Vůbec mě dneska nic neláká ven,
chce se mi nadobro opustit realitu.
Chci, aby se mi zdál už jen dlouhý sen,
a mít stále radost a vitalitu.

Musím se stát více pozitivní,
a nabrat nové síly.
Zbavit se té energie negativní,
a představovat si nad sebou vládnoucí a pomáhající víly.

Bude to snad už dále lepší,
až udělám i tu poslední zkoušku.
Síly a pomoc nepřijdou zvenčí,
ale jedině z mé hloubi duše a mého vnitřku.

Musím si začít více věřit,
také se mít konečně i ráda.
Dobrou náladu a optimismus kolem sebe vířit,
a najít v sobě svého nejlepšího kamaráda.
Autor Nikolka, 09.06.2011
Přečteno 417x
Tipy 6
Poslední tipující: Jiparo, lullaby, CULIKATÁ, BARBYE
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zdá se mi, že tohle je jedna z tvých nejlepších básní =)

09.06.2011 20:10:00 | Zdenka S

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí