duše

duše

Anotace: .......

Zmatená a unavená
Je tvoje duše.
je konec
odpoví ti suše
zavíráš oči
loučíš se se svými sny
Všechno tímhle končí
už nepříjdou další dny
Autor Snilek.holka, 20.06.2011
Přečteno 312x
Tipy 1
Poslední tipující: Namida
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí