Spát

Spát

Anotace: .................

Nejraději bych, jsem jen prospal
ten čas, který zrovna přichází
uložil se ke spánku
zavřel oči a probudil se
až bych, jsem viděl
na zemi znova rozkvetlé stromy
s tou mojí Evou
ve svém malém ráji
který mám ve své hlavě

ten čas běží až moc rychle dopředu
z pekla jdu do ráje
z ráje se propadám do hlubin zapomnění
chtěl bych jen spát
nemyslet na to co bylo
co se stalo
začít žít v novém světě
ten starý nechat být
probudit se
až bych nalezl to, co hledám
o čem se mi bude zdát ve snech
Autor Vlk v rouše, 21.06.2011
Přečteno 406x
Tipy 22
Poslední tipující: Equus przewalski, Gabrielle, Anjesis, Psavec, kikis, Jiná, Mbonita, CULIKATÁ, Dota Slunská, Noc17, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí