Maestro, hrej!

Maestro, hrej!

Anotace: Just promise me you'll wait for me...

Černá, černá, černá... Bílá...
Černá s bílou
ruku v ruce písní jdou,
s prsty život tančí,
budoucnost si malujou...

Černá, černá... Bílá...
Černá bez bílé
neznamená nic.
Vždycky prohrává,
kdo chce pořád víc...

Černá... Bílá...
Černá k bílé
jak ke své božské milé
tiskne se... A nepustí...
A pak stačí chvíle...

Bílá...
Autor A. L. McCawley, 07.07.2011
Přečteno 384x
Tipy 10
Poslední tipující: Písnička..., strašidýlko-střapatý, Špáďa, čas.běží, tato22, Actafool
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nečekaná pointa, ale vážně!

08.10.2011 17:06:00 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí