Děti z farmy..

Děti z farmy..

Anotace: Nevím jestli moje díla za něco stojí,ale chtěla bych, aby se vám alespoň něco líbilo...

Nemocná duše odlétá do oblak,
dobře jí bude, je teď svobodná jako pták.
My ji budem pozorovat,
o stěnu domů se opírat,
závan větru rozfouká nám vlasy,
zůstaly jsme sami bez matinky naší.
Ještě nebyl ten pravý čas,proč duše je pryč a my tu
a vyprahlé dny,
my děti z farmy,
koně nás svými srdci hřejí,
jejich věrné oči, jak ty maminky se smějí,
snad čas to brzo zahojí,jako jejich lesklá srst a hříva jemná,
ta nás teď hladí a místo ní objímá..
Autor Marsinka, 12.07.2011
Přečteno 240x
Tipy 12
Poslední tipující: Actafool, Gabrielle, tato22, Mbonita, hloubavá, šuměnka, CULIKATÁ, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí