Proč?

Proč?

Anotace: :(

Horká slaná slza mou bledou tvář zkrápí,
proč, jen proč srdce s duší mou se trápí.
Kde je štěstí, láska, kterou jsi sliboval,
říkal jsi slova, kterých jakobys litoval.
Proč nevážíš si lásky mé,
proč někdo třetí vstoupil k nám,
proč zmítáme se v bouři zlé,
proč mám pocit, že tě málo znám.
Miluju tě, říkám zas a znovu,
proč nemůžeme žít jen my dva spolu.
Proč vášeň tvoje tak rychle zmírá,
proč lituješ mě,
když zlatý kroužek plačky v rukou svírám.
Proč zaháníš vzpomínky na krásné chvíle,
vzpomínky tak krásné,
když jen my dva ruku v ruce prošli světa míle.
Jak chybíš mi, to dávno víš!
Jen ty do mé duše nakouknout smíš.
Jen ty jsi pro mě slunce všedních dnů,
proč jen nemůžu tě vyhnat ze svých snů!
Autor helenka, 19.07.2011
Přečteno 308x
Tipy 8
Poslední tipující: Emmelia, ilona, CULIKATÁ, BARBYE
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To neví nikdo..

19.07.2011 12:13:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí