Odpusť mi, prosím maminko

Odpusť mi, prosím maminko

Anotace: ..

Díváš se na mě z nebeské dálky
a ještě dnes Ti dělám vrásky..
Maminko, prosím Tě odpusť mi
ztěžka jdu se svými chybami
..
Promiň mi, že jsem Ti neřekla
pravdu..né, že bych Ti nevěřila
Bylo toho tak přespříliš moc
doktorka zná jméno pro mou nemoc
..
Spolknu si pár prášku na hlavu
skleslá osudem řadím se do davu
Při slově maminka..stlačuji slzy
život, zdá se mi náhle nějak cizí
..
Maminko, stejně mě nečeká stáří..
žiju v zemi..kde trpí jen Ti dobří
Tolik jsem se o Tebe maminko, bála!
vše jsem zkazila a ty jsi mi odlétla
Autor čas.běží, 03.08.2011
Přečteno 761x
Tipy 21
Poslední tipující: Ružka, Maryje..., Démon, René Vulkán, Live to fight, James Libustka, tato22, hašlerka, Mbonita, Linzerka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutná,ale hezky napsaná.

13.02.2012 02:57:01 | Ružka

není co víc říct..

03.08.2011 14:28:00 | Actafool

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí