Noční bleus

Noční bleus

Anotace: Taky se vám nechce v noci spát? Tak mi napište a mužem si pokecat

Když nechce se v noci spát
víčka klidně zavírat
umět tak s piánem si povídat

Noční blues pro sebe si hrát
a s klapkama si povídat
jen tak tóny do noci posílat

Zněly by tiše jemně a sladce
přesně tak, jak sám hráč chce
zněly by zlostí láskou i touhou
malinkým přáním za chvíli pouhou
Autor Raallio, 10.02.2006
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí