mrazivá

mrazivá

Anotace: ***

trochu je mi zima
trochu je mi mrazivo
listy psího vína
tiše koukám na život

snad jsem trochu jiná
než by se vám líbilo
snad je moje vina
co se všechno zkazilo

snad zmizí ta vina
zmizí co je nakřivo
shrnu smutek z klína
...trochu je mi mrazivo...
Autor branwen, 17.08.2011
Přečteno 324x
Tipy 5
Poslední tipující: Špáďa, CULIKATÁ, la loba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí