Konec... A začátek

Konec... A začátek

Anotace: jedna životní část končí, další začíná... Nikdo neví jak to bude dál.

V tichosti věci si sbírám,
medvídka v náruči svírám.
Je čas opustit místo, kde jsem byla doma,
i když v pánu jsem to jinak měla.
Nemělo to být potajnu a jen s batohem,
ale se slávou, loučením a manželem.
Takhle to bohužel ale nebude,
z mých snů nic nezbyde.

Už prostě nemám sílu řešit blbosti,alkoholismus a hádky.
Potřebujeme s maličkým klid, pohodu a spoustu lásky.
Závidím tiše těm, kteří mají ve svých milých podporu,
my dva už jsme smíření s další vlnou přímého odporu.
Zpočátku to sice bylo jako v pohádkové říši,
ale i tam se princezna často do pekla řítí.
Autor Kopretinka, 22.08.2011
Přečteno 475x
Tipy 9
Poslední tipující: tato22, E.T.Jane, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba, Marsinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

držím palce

24.08.2011 18:55:00 | Romana Šamanka Ladyloba

Někdy je slovo začátek velmi těžké vyslovit a uvědomit si, co za tím je... Držím palce na lásku a na ten Začátek s velkým Z!

24.08.2011 08:43:00 | E.T.Jane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí