Veselá křeč

Veselá křeč

Anotace: ...

Tvé grimasy jsou jako karneval
v Rio to Nežeru
alespoň vím jak vypadá
veselá křeč

Schováváš se ve svém ochlupení
stejně se vždycky najde nějaká filcka
co ti připomene

že úsměv je jen pomíjivá
roztaženost koutků

Už zase se bojíš
dráha tvého potu
je vytyčená

přežvykuješ modlitby
jako nějaká kráva

chlape

Podej mi ruku
pokud to dokážeš
v hetero klidu

vyvedu tě z vařícího kotle
cesta bude složitá
ale je na výběr

neházej si korunou
panna vojede vorla
takovej je svět

tak pojď a netvař se tak vděčně
teď mi přece nemůžeš promazávat

moje slzný žlázy
Autor smudlinek, 25.08.2011
Přečteno 327x
Tipy 11
Poslední tipující: Marcella, prostějanek, Dedillope, ECHO PARAZIT, Romana Šamanka Ladyloba, Levandule
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... to jsou samé novinky ...

15.09.2011 08:15:00 | Marcella

Syrová, chlapská, hluboká, smutná, výborná báseň :-)

25.08.2011 13:43:00 | Levandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí