Kone Noci

Kone Noci

Anotace: ...

Sbírka: Noc a Deň

Hlasný dupot nočných koní
prebudil ma na svitaní.
Nočné kone odchádzajú...
zostanú len spomienky.


Ich strach tíšil on,
Ten, čo len v noci chodí von...
Ten, čo sľúbil mi
večné sladké sny.


Dúfal v to,
že niekto prelomí to zlo,
že niekto pomôže mu
z temných nocí.


Veril,
že ho niekto zachráni...
že mu lásku opetuje,
že ho milovať bude...


Tak tam stál
a tíšil nočné čierne kone...
Vedel, že sa blíži
jeho koniec...
Autor Liz, 26.08.2011
Přečteno 253x
Tipy 1
Poslední tipující: Dedillope
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí