Kam jdeš?

Kam jdeš?

Anotace: Další pokus něco vyplodit....inspirace http://www.youtube.com/watch?v=FzAsBFj4fR8 doporučuju k tomu pustit.Páni jestli se to někomu bude líbit tak si zatleskám. :D

Kam zase jdeš?
Nejdřív jsi se otočil a usmál,
možná jsi chtěl něco říct,možná jsi se mi chtěl vysmát.
Proč už odcházíš?
Tvuj parfém mě ještě štípe v nose,
tvoje kroky nezní moc jistě.

Chtěl jsi mě opustit a už odcházíš,
čas občas utíká rychle když na něj nesázíš.
Kam asi tak pujdeš beze mě?

říkal jsi že se mnou jenom zpomalíš,
tvoje kroky nebrzdím,kde čeká ta co tě místo mě pohladí?

Hodiny se zastavují,čas přestal plynout,
bez tvých očí se mi celý svět točí, kolik dnu muže člověk hynout?

Poslední dar ti nadělím,
černou obálku se smutečním oznámením.

Ostrá čepel směje se mi do tváře,toužím obarvit ji rudou,
přestan plakat ty spratku bolest a zloba ty tu,už dlouho nebudou.

Píšu ti dopis srdečný že dítě mé jsi měl a ted je v dobrém opatrování.
Stará bříza ho ted u svých kořenu chová.
Měl bys vědět kde byl pochovaný.
Autor jaulina, 14.09.2011
Přečteno 366x
Tipy 3
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zatleskej si, ale jen jednou rukou.)

17.09.2011 01:44:00 | tenflipskáj dysfunkt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí