Pár tichých vzlyků

Pár tichých vzlyků

Anotace: Zpověď slzami skrápěná

Malá kapka stéká mi po tváři

Její třpyt tvé oči rozzáří

Není-li žalobce, ani soudce není

A duše nedočká se odsouzení



Kapička malá a pár tichých vzlyků

Dopisy hozené tajně do šuplíku

Jen ať je nenajdou, nevidí

Ty řádky nejsou psané pro lidi



Píšu je vlnce, co tiše pluje

A taky větru co venku duje

Píšu je kočce toulavé

Za noci temné, rouhavé



Píšu je všem, však nikomu z nich

Neodhalím svůj hanebný hřích

Který já po nocích proklínám

Když v objetí s ním usínám

A doufám tajně, že snad jednou

Zažene tmu černočernou
Autor Saggitta, 21.09.2011
Přečteno 289x
Tipy 6
Poslední tipující: mirecek, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí