Soukolí

Soukolí

Anotace: přátelství,které skončilo

Byla jsem vehnána
mezi soukolí...
proč mě vaše zrada
tolik...
tolik zabolí?
Už nechci být
tažená
soukolím...
já netušila,
že tolik
zabolím...
Chtěli jste jen radu mojí,
proč někdy život
tolik bolí?
Naše přátelství je u konce
.-.-.-.-.-.
nezbývá,
než zatáhnout
za provazce
zvonce.
Dál musíte
svým životem
jít.-.-.-.-.-.
já nemohu
za vás
váš život žít.
Autor Štěstěnka, 21.09.2011
Přečteno 300x
Tipy 2
Poslední tipující: Anjesis, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí