Im memoriam

Im memoriam

Anotace: Vzpomínáme DĚDO! Pro vzpomínku na Josefa Kováře ..

Svíčka hoří v dáli
děti se tmy báli
světýlko za oknem plápolá
smutek v srdci nezdolá

V očích vyhaslé světlo
nevrátí lásky teplo
chladná zeď a vlhká síň
duši zastřel šedý stín

Stín bolesti a vzpomínek
v památku hoří plamínek
světlo svíčky za oknem
vzpomínka bude pouhým snem
Autor Synkkä, 21.09.2011
Přečteno 289x
Tipy 3
Poslední tipující: T-J, Helena Buchtová, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí