Loď vs. můj život

Loď vs. můj život

Anotace: Opět psané na lodi na Kornati v Chorvatsku

Sbírka: Deprese v Chorvatsku

Loď se už kolíbá
a na ní jsem i já.
Nikdo mne jako ty nelíbá,
po tváři mi slza jedna za druhou stéká.

Nikdo tu není, aby je utřel,
nechci, aby mne někdo uzřel.
Topím se v svém žalu,
proč neumírám tak pomalu.

Umírám tak rychle,
svět nikdy není krychle...
Tak nač stále žiji,
když ani svou smrt si neužiji.
Autor bloodyma, 26.09.2011
Přečteno 375x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

chybí tomu rytmus.

19.11.2012 22:35:25 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí