Zrada

Zrada

Anotace: o ženách

Sbírka: Ranná tvorba xD

Zradu si člověk nevybírá
je jako aprílová víla
jediné co můžeme si říct
je nic.
Nic, jenž v srdci vstává
a zavírá se nám tak brána
brána, co ruku nabízí.
Dvě ruce- láska se rovná
to platilo až donedávna
teď vydíme že jsou i tací
jež tyto staré mýty kácí.
Vždyť políbit tvář neposvrněné panny
je jako úpk přes nekonečné lány
a jelikož tu žijem v lesích
panny se najdou jenom v klecích.
Autor shalash, 02.10.2011
Přečteno 314x
Tipy 3
Poslední tipující: Paulín, temný skřítek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí