Křídla andělská

Křídla andělská

Anotace: Křídla andělská, kdo může říci že je nalezl.

Sedím a blouzním v tmavé místnosti bez oken.
Sedím a přemýšlím co je a co není sen.
Sedím a sním o křídlech andělských, čistých jako padlý sníh.
S nima nad zem bych se vznes, letěl bych až do nebes.

Koukám se jen skrze prsty, jak plamen ve tmě plápolá.
Jsem tu, čekajíc až pravda mě zcela udolá.
Nemůžu kráčet temnou nocí, když necítím se v její moci.
Nemůžu kráčet sluným dnem, když není mojím osudem.
A plamen tiše plápolá, jsem tu! Tvá duše démona.

Probouzí se když jdu spát, šeptá, měj mě trošku rád!
Šeptá o osudech lidí, jak je smrtka v touze vidí.
Šeptá o životech dnů, jak se vkrádaj do mých snů.
Šeptá o zradě, lásce, šeptá o tom co je v sázce.
Naslouchám jí a tiše kráčím, brodící se krví v pláči.

Když světlo je jen úzkostí, co svět od zla odprostí?
Autor Cryoman, 23.02.2006
Přečteno 387x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zanechalo to ve mě bohužel dojem a moc smutný, ale bohudík to je dobře - má to sílu. Pa.

25.05.2006 22:37:00 | Jahudkka

Horkosladka, sladce horka, povedna basnicka.

23.02.2006 18:29:00 | Montynka

náááádhera

23.02.2006 11:58:00 | gaginas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí